logo ruilhandelmarkt.nl


Nog geen account? Registreer nu | Wachtwoord vergeten?
zoek
Aangeboden

Mercedes 190 automaat benzine 1986

Informatie aanbieder

Lekker rijdende MB 190 te koop. In 2013 aangeschaft als hobby-auto met 193.000 op de teller en met plezier af en toe in gereden. Aangezien ik de auto te weinig gebruik gaat hij in de verkoop. In april 2014 zijn de automaatbak en de uitlaat vervangen door een ruilbak en ruiluitlaat bij VandenBrand in Uden. Tevens zijn toen o.a. de motorsteunen en de Hardyschijf vervangen. In mei 2014 heeft de auto groot onderhoud gehad en in maart 2015 is de remolie nogmaals vervangen. APK is geldig tot maart 2017. Alle 4 de banden zijn van Hankook en hebben dot-code oktober 2013. De originele speakers zijn in 2014 vervangen door 10inch speakers van Pioneer.

De auto heeft een paar typische kwalen die een Mercedes uit de jaren '80 kenmerken: op diverse punten roest (geen APK-afkeur), de bestuurderstoel heeft instapschade (daarom nu een lekker comfortabel schapenvachtje over de stoel) en er zitten barsten in het dashboard. Dit model kent nog geen interieurfilter, dus je ruikt en proeft meer van de auto dan tegenwoordig gebruikelijk is.

De auto valt in de oldtimerregeling zodat de MRB laag is (Noord-Brabant EUR 120 per jaar). De MRB voor 2016 is volledig voldaan. Oldtimerverzekering kost voor deze auto ongeveer EUR 8 per maand. APK is geldig tot 10 mei 2017.

De auto is optisch niet in concoursstaat, maar rijdt wel prima en is ook als daily driver prima inzetbaar. Omdat de auto in gebruik niet veel kost, hoeft hij niet per se weg. Dus alleen voor een redelijk bedrag wil ik de auto verkopen of ruilen tegen iets interessants. Dit kan zijn: VW Golf Cabrio benzine, Peugeot 306 cabrio benzine, motorfiets toer of iets dergelijks.

Op maandag 27 juni 2016 heeft de auto een verkoopkeuring gehad. Een scan van het rapport kan ik toesturen aan serieuze gegadigden. Stuur dan svp een mail met uw naam en uw telefoonnummer. Enige aandachtspunt dat naar voren is gekomen is de roestvorming rechtsachter.

Eventueel zijn meerdere foto's op aanvraag mogelijk.

Prijs bij verkoop: EUR 999.

Te ruil gevraagd

Golf Cabrio, Peugeot 306 cabrio, motorfiets toer

Ik zoek voor de hobby een Golf cabrio of een Peugeot 306 cabrio op benzine. Hoeft niet in topstaat te zijn, maar het dak moet netjes zijn en uiteraard veilig (dus minimaal half jaar APK). Ook toer motorfiets heb ik interesse in. Moet veilig zijn, geen schademotor. Krasjes en/of hoge kilometerstand geen bezwaar.

Doe een voorstel Deel deze advertentie


1243