logo ruilhandelmarkt.nl


Nog geen account? Registreer nu | Wachtwoord vergeten?
zoek
Aangeboden

Spionage, Oorlog en Dilemma's

Informatie aanbieder
Twee boeken met als hoofdthema spionage en oorlog: "Broederbloed" van Roel Thijssen ; "Geheime Oorlogen" van Gordon Thomas.
Broeder Bloed is een spionage- en oorlogsroman uit 2010. Het gaat over Graham Marquand die zich ten tijde van de Vietnam Oorlog in het onrustige 'Nam zelf bevind. Hij heeft echter weinig last van de hele oorlog en leidt een relaxed en ietwat corrupt leventje. Dan verschijnt zijn jongere broer Paul onverwacht ten tonele en zal alles veranderen voor Graham. Alleen door de juiste keuzes te maken zal hij de oorlog in Vietnam en die in hemzelf kunnen overwinnen.
De schrijver Roel Thijssen schetst in "Broederbloed" op heldere en geloofwaardige wijze de situatie in Vietnam destijds.

"Geheime Oorlogen" is geschreven ter gelegenheid van het 100-jarige bestaan van de Britse geheime dienst (de M16) en de binnenlandse veiligheidsdienst (de M15). Alle operaties (zowel grote mislukkingen als triomfantelijke overwinningen) zijn beschreven in dit boek. Doordat het boek veel anekdotes bevat leest het als een spannende James Bond.
Er zijn meer dan 45 miljoen exemplaren verkocht van Gordon Thomas' boeken.

De boeken mogen tezamen geruild worden of apart!! Dus mocht je het ene boek wel willen hebben en het andere niet, dan is dat geen probleem! Beide boeken zijn in het Nederlands!

Te ruil gevraagd

Wat u maar te bieden heeft!

Voor mijn PWS (Profiel WerkStuk, soort eindwerkstuk voor het VWO)heb ik voor het onderwerp ruilen gekozen. Hierbij heb ik een practicum waarbij ik probeer mijn vermogen te vergroten door middel van direct ruilen: het ruilen van product tegen product, zonder dat hier een algemeen betaalmiddel als geld bij komt kijken. Dus als u nog spullen heeft waar u vanaf wilt of als u natuurlijk iets tussen de op deze site aangeboden ruilproducten ziet die u maar al te graag wilt hebben, neem dan contact met mij op en ik zal maar al te graag met u willen ruilen. Alle producten en in principe ook diensten zijn welkom!
U zou me enorm steunen door met mij te ruilen! bekijk en like ook nog even de Facebook pagina: https://www.facebook.com/twstradewithus !!

Doe een voorstel Deel deze advertentie


4725