logo ruilhandelmarkt.nl


Nog geen account? Registreer nu | Wachtwoord vergeten?
zoek
Aangeboden

Gratis kindercoachtraject aangeboden!

Informatie aanbieder
Ik heb een oproep vanuit mijn opleiding tot kindercoach, die ik in maart a.s. af ga ronden. Ik mag 1 kind begeleiden als afstudeercasus.

Ik ben op zoek naar ouders met een kind tussen de 4 en 16 jaar, omgeving Amsterdam met een hulpvraag. Is uw kind gespannen of angstig? Onrustig, verdrietig, prikkelbaar of vaak ronduit boos? Piekert hij of zij? Plast het in bed? Heeft het regelmatig hoofd- of buikpijn? Kortom: de hulpvraag kan heel divers zijn. In het coachingstraject kijk ik naar wat het kind nodig heeft en betrek ik jullie als ouder of verzorger. Ons gezamenlijke doel is ervoor zorgen dat het kind weer lekker in zijn of haar vel zit en plezier ervaart.

Indien u geïntresseerd bent kunt u een bericht sturen via deze site of via chayennewielingen@hotmail.com. Ik neem contact met u op voor toelichting en om eventuele vragen te beantwoorden. Mocht u iemand kennen voor wie een kindercoaching traject geschikt zou zijn, stuur dit bericht dan door aan diegene. Het kost niets, het brengt veel. Alvast hartelijk dank en wellicht tot ziens!

Chayenne

Te ruil gevraagd

Doe een goed voorstel.

Doe een voorstel Deel deze advertentie


1205